Referenser

Våra kunder


Tina Alderin Lindbohm

Mina första inlägg fick jag när jag var 12 på grund av seninflammation i foten, nästa besök var nog 15 år senare när jag fick ischias och inte kunde spela innebandy, senast var hälsporre (nej, jag börjar inte bli gammal). Alla dessa problem har snabbt hjälpts av Anna och Pajen med nya inlägg och skor. Jag går även alltid till dom för köp av nya löparskor, grym service och alltid rätt skor med hem. Inga problem kvarstår, så vi ses om 15 år 🙂

Elisabeth Nordenberg

En hälsporre gjorde att jag kom hit. Roger gjorde sulor efter mina fötter, gav råd om skor och vad jag ska tänka på om dämpning osv. Så med sulor efter mina fötter och nya skor köpta här, så kan jag bara säga att mina fötter mår bättre än på många år! Det bästa jag gjort för mina fötter! Man känner sig alltid välkommen till Anna & Roger! Rekommenderas varmt!

Stefan Samuelsson

Efter att ha fått problem med hälsporre som aktiv inom fotbollen så valde jag att kliva in på Löplabbets butik i Göteborg för att få hjälp med detta och där fann jag till min glädje ett välkänt ansikte från min uppväxt i Fjärås. Sedan dess har Roger (Pajen) bytt lokalisering ett par gånger men jag har varit honom trogen då jag känner att jag hela tiden fått proffsig hjälp där man som kund känner sig viktig. Nu har han och Anna hittat en egen lokal och en ny nivå på service har infunnit sig när det gäller urval av skor vilket gjort att min skohylla numera är fylld till max.  

Många andra har blivit hjälpta av oss

Kasper Wieck
Har tränat parkour sedan han var 8-9 år gammal och är nu tränare för barn och ungdomar i FRS Kungsbacka. Han är medlem i Team Aspera, ett parkourgäng som han och kompisarna skapat. De gör parkourvideos på youtube med många tusentals visningar. De tränar först inomhus och lär sig saker på ett säkert sätt för att sedan kunna utföra dem utomhus på hårda underlag och högre höjder. Parkour är en relativt ny sport och det finns inga riktiga SM, VM eller ens serier, men det är på god väg att bli en OS-gren inom något år. 
Linnéa Runhage alias Betty Rose
Prowrestler ifrån Göteborg (Bild: Peter Troest (troest.Nu))
David Berntsson
Lagkapten Tölö IF, division 3 Mellersta Götaland.
Filippa Bergand
Talangfull 22-åring från Åsa som spelar pingis på heltid. Bor sedan några år tillbaka i Eslöv och spelar för klubbens A-lag, men även för det svenska landslaget! 
Filippa tycker det är väldigt kul men även jobbigt med all träning ibland, dock blir allt mycket lättare med Rogers grymma inlägg!!!
Theodor Landström
Spelar Amerikansk Fotboll på Elitnivå i Sverige. Theodor började spela när han var 11 år i Göteborg marvels, och har sedan dess spelat i Landslaget och gjort ett år (2 Terminer)  på Amerikanskt College i Pennsylvania, Clarion University.  Nu bor han i Karlstad och spelar med Carlstad Crusaders i Sveriges högsta serie i väntan på att bli tillbaka insläppt i USA (Pga COVID- 19). Theodor har flertalet medaljer såsom SM guld (Göteborg Marvels), NM guld (landslag) och EM guld (landslag).
Tobias Herbertzon
Instruktör, underhållare, musikant och skådespelare från Kungsbacka! Du möter honom som linedanceinstruktör, det är han som hjälper dig att spela ukulele, han syns på scen i Fars i Fjärås varje höst, turnerar med barnteater och underhåller med musik och galna upptåg på kalas, företagsevent och pensionärsföreningar.
Ida Wemhöner
VM Silver medaljör i hinderbana.
Anna Golob
Ung talangfull basketspelare som spelar i Mark basket. SBL dam, som är högsta serien i Sverige.
Gustav Jäderberg
Hockeyspelare.
Anton Åkerblom
Lagkapten i Varla IBK Herr, Division 1 Södra Götaland.
William Gustafsson
Ung, talangfull hockeyspelare från Kungsbacka. Spelar i Rögle BK.
Ebbot Lundberg
Svensk rocksångare, låtskrivare och musikproducent.  Tidigare frontsångare i framgångsrika gruppen The Soundtrack of our lives. Numera är han även programledare för musikprogrammet Ebbots Ark på SVT.
Kim Bolleby
Har tagit sin första Europa tour titel i Bowling och leder just nu Europa rankingen (2019-02-04). Förutom det har han vunnit er rad andra fina priser i EM, U21-VM, U23-VM, Junior SM, Amerikanska proffs touren och med dubbla medborgarskap är Kim även med i Thailands landslag.
Kim Carlsson
Gitarrist och sångare i Arvingarna.
Thed Björk Bang-Melchior
Svensk mästare i racing 2014, STCC. Tävlar för Volvo Polesta.
Martin Hageberg
Triathlet
HK Aranäs, Kungsbacka
Kungsbackas största förening och Sveriges näst största handbollsförening med 1600 medlemmar.
A-hus
Hustillverkare med huvudkontor i Anneberg, Kungsbacka