Referenser

Våra kunder


Tina Alderin Lindbohm

Mina första inlägg fick jag när jag var 12 på grund av seninflammation i foten, nästa besök var nog 15 år senare när jag fick ischias och inte kunde spela innebandy, senast var hälsporre (nej, jag börjar inte bli gammal). Alla dessa problem har snabbt hjälpts av Anna och Pajen med nya inlägg och skor. Jag går även alltid till dom för köp av nya löparskor, grym service och alltid rätt skor med hem. Inga problem kvarstår, så vi ses om 15 år 🙂

Elisabeth Nordenberg

En hälsporre gjorde att jag kom hit. Roger gjorde sulor efter mina fötter, gav råd om skor och vad jag ska tänka på om dämpning osv. Så med sulor efter mina fötter och nya skor köpta här, så kan jag bara säga att mina fötter mår bättre än på många år! Det bästa jag gjort för mina fötter! Man känner sig alltid välkommen till Anna & Roger! Rekommenderas varmt!

Stefan Samuelsson

Efter att ha fått problem med hälsporre som aktiv inom fotbollen så valde jag att kliva in på Löplabbets butik i Göteborg för att få hjälp med detta och där fann jag till min glädje ett välkänt ansikte från min uppväxt i Fjärås. Sedan dess har Roger (Pajen) bytt lokalisering ett par gånger men jag har varit honom trogen då jag känner att jag hela tiden fått proffsig hjälp där man som kund känner sig viktig. Nu har han och Anna hittat en egen lokal och en ny nivå på service har infunnit sig när det gäller urval av skor vilket gjort att min skohylla numera är fylld till max.  

Många andra har blivit hjälpta av oss

Hayder Al Khafadji & Amelia Lundbäck, handbollsproffs i rumänska Baia Mare.

Hayder Al Khafadji & Amelia Lundbäck
Handbollsparet som båda för tillfället är handbollsproffs i Rumänska CS Minaur Baia Mare, Hayden som målvakt och Amelia som spelsmart mittnia.
Kajsa Gustafsson Uggla
Spelar fotboll i Qviding FIF som ytterback, har tidigare spelat i bla Onsala BK.
Melwin Dahlin
Spelar fotboll i Varbergs GIF, div 2 Västra Götaland som för tillfället leder serien.
Ludvig Bratt
Ludvig började spela handboll när han var 5 år gammal och har nu tagit sig hela vägen till U-17 landslaget, som han medverkade i under sommarens Europa Open Cup, där Sverige tog ett brons.
Allt börjad med att han hängde i hallen eftersom hela familjen alltid haft ett stort hjärta för Handbollen. Mamma, pappa och storebror har alla ett förflutet i Aranäs och är fortfarande engagerade.
Ludvig har i år gjort sin debut i Aranäs A-lag och hoppas på att få göra fler matcher på den nivån under den kommande säsongen då han accepterat ett Ungdoms kontrakt för Aranäs.   
Hugo Jedenberg
Fotbollsspelare i Onsala BK, herrtruppen.
David Berntsson
Spelade nyligen fotboll i div 2 Västra Götaland med Onsala BK men är numera på väg upp till Stockholm för att spela fotboll där istället.
Felix Kjellman
Fotbolls huvuddomare i div 4 herrar samt assisterande domare i div 2 herrar. 
Johannes Eckerström
Frontsångare i metalbandet Avatar från Göteborg. 
Peter Martinsson
Sommarpratare (2007), där han berättar om livet från sitt kortare perspektiv, 133 cm lång. Dessutom har han sprungit både Stockholm maraton (1 gång) och Göteborgs varvet (4 ggr).
Albin Jansson
Innebandyspelare Varla IBK Herr, Div 1 Västra Götaland.
Sebastian Kjellberg
Ung och lovande längdhoppare, IF Rigor.
Linnéa Runhage alias Betty Rose
Prowrestler ifrån Göteborg (Bild: Peter Troest (troest.Nu))
Emil Norrman
Hockeymålvakt på college nivå, Buffalo states college. Moderförening Hanhals IF.
Kasper Wieck
Har tränat parkour sedan han var 8-9 år gammal och är nu tränare för barn och ungdomar i FRS Kungsbacka. Han är medlem i Team Aspera, ett parkourgäng som han och kompisarna skapat. De gör parkourvideos på youtube med många tusentals visningar. De tränar först inomhus och lär sig saker på ett säkert sätt för att sedan kunna utföra dem utomhus på hårda underlag och högre höjder. Parkour är en relativt ny sport och det finns inga riktiga SM, VM eller ens serier, men det är på god väg att bli en OS-gren. 
Filippa Bergand
Talangfull 24-åring från Åsa som spelar pingis på heltid. Bor sedan några år tillbaka i Eslöv och spelar för klubbens A-lag, men även för det svenska landslaget! 
Filippa tycker det är väldigt kul men även jobbigt med all träning ibland, dock blir allt mycket lättare med Rogers grymma inlägg!!!
Theodor Landström
Spelar Amerikansk Fotboll på Elitnivå. Theodor började spela när han var 11 år i Göteborg marvels. Sedan dess har han spelat i Landslaget, gjort ett år på Amerikanskt College i Pennsylvania, Clarion University för att sedan spela för Carlstad Crusaders i Sveriges högsta serie och Telfs Patriots, AFL i Österrike. Inför 2023 har han fått kontrakt med Barcelona Dragons i spanska högsta ligan. Tilläggas ska att Theodor har flertalet medaljer såsom SM guld (Göteborg Marvels), NM guld (landslag) och EM guld (landslag).
Tobias Herbertzon
Instruktör, underhållare, musikant och skådespelare från Kungsbacka! Du möter honom som linedanceinstruktör, det är han som hjälper dig att spela ukulele, han syns på scen i Fars i Fjärås varje höst, turnerar med barnteater och underhåller med musik och galna upptåg på kalas, företagsevent och pensionärsföreningar.
Ida Wemhöner
VM Silver medaljör i hinderbana.
Anna Golob
Ung talangfull basketspelare som spelar i Mark basket. SBL dam, som är högsta serien i Sverige.
Gustav Jäderberg
Hockeyspelare.
Anton Åkerblom
Inndandy spelare Varla IBK Herr, div 1 Västra Götaland.
William Gustafsson
Ung, talangfull hockeyspelare från Kungsbacka. Spelar i Rögle BK.
Ebbot Lundberg
Svensk rocksångare, låtskrivare och musikproducent.  Tidigare frontsångare i framgångsrika gruppen The Soundtrack of our lives. Numera är han även programledare för musikprogrammet Ebbots Ark på SVT.
Kim Bolleby
Har tagit sin första Europa tour titel i Bowling och leder just nu Europa rankingen (2019-02-04). Förutom det har han vunnit er rad andra fina priser i EM, U21-VM, U23-VM, Junior SM, Amerikanska proffs touren och med dubbla medborgarskap är Kim även med i Thailands landslag.
Kim Carlsson
Gitarrist och sångare i Arvingarna.
Thed Björk Bang-Melchior
Svensk mästare i racing 2014, STCC. Tävlar för Volvo Polesta.
Martin Hageberg
Triathlet
HK Aranäs, Kungsbacka
Kungsbackas största förening och Sveriges näst största handbollsförening med 1600 medlemmar.
A-hus
Hustillverkare med huvudkontor i Anneberg, Kungsbacka